Visste du at hvis man har et fornuftig kredittkortbruk og betaler kredittkortfakturaen ved forfall, kan man både handle tryggere og mer fleksibelt med kredittkortet.

Slik bruker du NAF Xtra på en trygg og lønnsom måte:

  1. Netthandel. Det vanligste problemet med netthandel er forsinkelser eller at varer rett og slett ikke leveres. Handler du med NAF Xtra, hjelper vi deg med å få pengene dine tilbake dersom varen ikke skulle dukke opp. Husk at betaling i app også er en form for netthandel, og det er lurt å legge NAF Xtra inn som betalingskort.

  2. Økonomisk handlingsrom er nyttig når bilen trenger reparasjon eller vaskemaskinen plutselig ryker. Dessuten gir kredittkortet deg en god mulighet til å handle på tidsbegrenset salg, fremfor å betale fullpris om tre måneder. Husk å betale tilbake det du har brukt så fort du kan.

  3. Reise- og avbestillingsforsikring på reiser i hele verden er inkludert når minst 50 % av transport- og overnattingskostnadene er betalt med kredittkortet. Vi anbefaler deg som skal bestille nye reiser om kun å bruke kredittkort. På denne måten kan du sikre deg mot eventuelle tap som kan forekomme grunnet mulige konkurser, innstillinger eller annet.

  4. Utsatt for svindel? Ettersom kredittkortet ikke er knyttet direkte til din konto, er det ikke dine penger som blir borte. Blir du utsatt for svindel har du mulighet for å benytte deg av reklamasjonsordningene i kredittkortet og vi vil hjelpe deg med å få pengene tilbake.

  5. Uforutsette utgifter? Vi vet at de har en tendens til å komme når det passer minst. Bruker du kredittkortet riktig, er det et godt hjelpemiddel i din daglige økonomi. Derfor oppfordrer vi til en sunn bruk av kredittkortet.

Det påløper ingen renter så lenge du betaler hele det fakturerte beløpet innen 45 dager. NAF Xtra har heller ingen årspris eller gebyrer på varekjøp.