Vi gir deg opptil 10 % rabatt når du betaler med ditt NAF Xtra kredittkort fra 21. november og ut måneden.

Dette får du:

  • 10 % rabatt på skjønnhet og velværeprodukter
  • 5 % rabatt i sportsbutikker
  • 5 % rabatt på elektronikk og hvitevarer
     

Slik får du rabatten
Rabatten får du på alt du handler innenfor de ulike kategorier når du betaler med ditt NAF Xtra i butikker registrert med følgende bransjekode:

Sportsbutikker:
5655 - Sportsklær og rideklær
5941 – Sportsutstyr

Elektronikkbutikker:
5722 – Butikker som selger hvitevarer
5732 – Butikker som selger elektronikk

Skjønnhet og velvære for både kvinner og menn
5977 – Kosmetikkbutikker
7230 – Skjønnhetsbutikker og frisør

Tilbudet gjelder i rene bransjebutikker, ikke store butikker som selger f.eks både kosmetikk, klær og sportsutstyr, eller f. eks. jernvareforretninger som også selger noen el-produkter.  Når det gjelder skjønnhet og velvære er dette typiske butikker som hovedsakelig selger typiske kosmetikkvarer som sminke, dufter og hudpleie. Spabutikker og hudklinikker omfattes dessverre heller ikke av tilbudet.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Mastercard sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.


Rabatten gjelder ikke ved betaling med kredittkort i ulike digitale lommebøker (f. eks. Google Pay /Vipps/klokkebetaling).

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr. 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto?
Rabatten utbetales automatisk til ditt NAF Xtra måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «NAF Xtra rabatter» i transaksjonsoversikten i Mitt Kort-appen, ved å logge inn på nafxtra.no eller på din månedlige faktura.

I tillegg kan du følge med på alt av opptjente rabatter i Verdiregnskapet som du finner lett tilgjengelig under Korttjenester i Mitt Kort-appen og ved å logge inn på nafxtra.no.

Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall.

God handel!