Dette får du: 

🚘 5 % rabatt på parkering
Å bruke penger på parkering er kjedelig, så i sommer kan du redusere feriekostnadene ved å bruke ditt NAF Xtra. Legg inn kortet i alle parkeringsapper du bruker eller betal med kortet rett i parkeringsautomaten.  

Slik får du rabatten: 
Rabatten får du når du bruker ditt NAF Xtra i parkeringsautomater eller parkeringsapper med følgende bransjekode i perioden 8. juni - 15. august: 
  • 7523 - Bilparkering 

Det viktige med den lille skriften 

Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder. 

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2.500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto? 
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «NAF Xtra rabatter» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura, så får du oversikt over hva du har spart. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall. 
 
I tillegg kan du følge med på alt av opptjente rabatter i Verdiregnskapet som du finner lett tilgjengelig under Korttjenester i Mitt Kort-appen og ved å logge inn på nafxtra.no. 

Ennå ikke fått kredittkort fra oss? 
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover. 

Husk at du må bruke ditt NAF Xtra Visa kredittkort for å få rabatten!