Sommerferien er rett rundt hjørnet, og vi vet at mange allerede drømmer om lange, solfylte dager på hjemmebane eller i sydlige strøk. For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av din sommer får du nå følgende rabatt i perioden 1. - 31. juli:

🎠 5 % rabatt på fornøyelsesparker, turistattraksjoner, museer, tivoli, badeland og akvarier i Norge og i utlandet. Rabatten gjelder på alle steder registrert med bransjekoder 7991, 7996, 7998, 7999 når du betaler med ditt NAF Xtra.

Det viktige med den lille skriften
Alle brukersteder er registrert med en bransjekode i Visa sitt nettverk. Dette for å tydeliggjøre hvilken kategori brukerstedet tilhører. Vi står ikke ansvarlig for eventuelle feilregistreringer som fører til uteblitt rabatt. Det vil ikke bli utbetalt rabatt på kjøp som faller inn under andre bransjekoder.

Du kan maksimalt opptjene kr 500 i rabatt per måned, og kr 2 500 per år. Beløpsgrensene omfatter alle rabattkampanjer i løpet av året.

Når kommer pengene på konto? 
Rabatten utbetales automatisk til kredittkortet ditt måneden etter at kjøpet er gjort. Se etter «NAF Xtra rabatter» i transaksjonsoversikten i mobil- og nettbanken eller på din månedlige faktura. Husk at det alltid lønner seg å betale hele fakturaen ved forfall. 

I tillegg kan du følge med på alt av opptjente rabatter i Verdiregnskapet som du finner lett tilgjengelig under Korttjenester i Mitt Kort-appen og ved å logge inn på nafxtra.no. 

Ennå ikke fått kredittkort fra oss? 
Det er ikke for sent å søke og få gode rabatter i tiden fremover.