«Vi har familiebil som står ute på gårdsplassen her og for et par måneder siden forsvant det ene settet med bilnøkler. Vi har en gutt på 3 og ei lita ei på litt over 1 år så vi tenkte at her har barna vært på tokt og gjemt eller rotet bort nøklene.

Så gikk det en stund og det begynte å komme noen rare transaksjoner på bensin kortet. Vi hadde NAF Xtra liggende i bilen og brukte det til å fylle drivstoff. Vi var mye hjemme i vinterferien og hadde ikke brukt kortet på noen uker. Så kom regningen og der var det masse vi ikke hadde kjøpt selv. Mannen min gikk ut i men, klarte ikke å finne kortet. Da begynte vi å lure! Vi ringte kundeservice og 
fant ut at kortet brukes hyppig i Oslo – vi bor i Namsos. Så la vi to og to sammen og kom på at den dagen da bilnøklene forsvant var vi faktisk på et stort kjøpesenter i nærheten. Og jeg har en følelse at nøklene falt ut av veska mi når jeg tok vesla ut av bilen. Uansett kortet var åpenbart stjålet og i feil hender.

Vi snakket med en hyggelig dame som hjalp oss med informasjon om hvordan å politianmelde saken og å opprette en reklamasjonssak og vi slapp å betale det vi ikke hadde brukt selv. Etter et par uker fikk vi endelig svar på saken og alt av kjøp som vi ikke hadde gjort selv ble refundert. Jeg fikk nytt kort og nå kan vi puste lettere. Det nye kortet er i lommeboka mi, det skal altså ikke stå i bilen».

 

Tilbake