Visste du at det er mulig å legge inn flere kort i Vipps? Og at flere og flere nettsteder og apper tilbyr nettopp oppgjør med Vipps som betalingsmetode? Vi anbefaler derfor at du registrerer ditt NAF Xtra i Vipps slik at du raskt, trygt og enkelt kan handle på nett.  


Noen av fordelene med å registrere kredittkortet ditt i Vipps:

  • Det er raskere og enklere. Du slipper å legge inn kodebrikke, sikkerhetskode og utløpsdato hver gang du handler noe på nett når du legger inn ditt NAF Xtra.
  • Det er tryggere. Belaster du kredittkortet når du vippser på nett, får du gode reklamasjonsrettigheter dersom du oppdager ukjente transaksjoner, eller opplever feil ved leveransen fra butikken. Og du, husk at reklamasjonsretten er ikke gjeldende dersom du vippser med kredittkortet til privatpersoner. Da antas overføringen å være en vennebetaling, ikke et kjøp.
  • Du har mer kontroll. Når du får tilsendt fakturaen kan du dobbeltsjekke at alt stemmer før du betaler – dermed har du mer kontroll over beløpet som trekkes og du kan få en ekstra betalingsutsettelse på inntil 45 dager.

Usikker på hvordan du kan registrere ditt NAF Xtra i Vipps? Slik gjør du:

  1. Åpne Vipps
  2. Velg "Profil"
  3. Velg "Kontoer og kort"
  4. Litt lenger ned på siden finner du området "Kort", her må du velge "Legg til kort"
  5. Fyll inn kortnummeret, utløpsdatoen, utløpsåret og CVC-koden tilhørende ditt NAF Xtra og velg "Registrer"
     

Husk å betale med ditt NAF Xtra neste gang du vippser for å betale for et kjøp i butikk eller på nett.

Priseksempel ved utsatt betaling: eff. rente 25,29 % v/15.000,- o/12 mnd. Kostnad 1.851,39 kr. Totalt 16.851,39 kr.